restauratie oldtimers

classic cars

Sluis 2 E1

9810 Eke

specialist classic car

herstellen en spuiten Oldtimers

Toeren in een classic car is erg leuk maar alleen als die in goede staat is. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn zeer belangrijk. 

Een klassieker restaureren is een gespecialiseerd werkje. U moet het volgens de regels van de kunst doen. Halfbakken werk wreekt zich.

Daarom gaan wij tot op het bot. 

Wij gaan tot op het bot. Dat wil zeggen, we strippen uw exemplaar, herstellen alle problemen, verwijderen alle roest en pas dan bouwen wij de wagen terug op. Wij raden enkel een restauratie tot in detail aan, geen overschilderingen. Op deze manier geniet je zorgeloos van uw klassieker. Het interieur en de elektriciteit pakken we uiteraard ook aan en zo heeft uw slee een mooie toekomst.

In ere herstellen 

We weten uit ervaring dat een classic Car zijn baasje na aan het hart ligt. Er is een heuse emotionele band met de auto.

Een herstelling moet dan ook zo fijn mogelijk uitgevoerd worden en vooral mét kennis, liefde en vakmanschap. En dat doen wij: Uw voertuig in al zijn (oude) glorie herstellen. 

De carrosserie, zetels en electrciteit geven wij een grondige beurt. Visueel een plaatje en mechanisch perfect. Zo blijft de waarde van uw oldtimer gestaag stijgen. 

carrosserie oldtimer

De restauratie omvat onder andere:

Koetswerk lassen en slijpen

Carrosserie spuiten, aflakken

Zetels en interieur herstellen

Cabriodak restaureren

Electriciteit vernieuwen

Revisie van de motor en versnellingsbak

.

Wij herstellen je bolide op leeftijd met de grootste zorg. Wij werken steeds met de nieuwste technieken en onze service is persoonlijk en ongelimiteerd. 

Contact

Adres  Sluis 2 E1 / B03 – 9810 Eke

E-mail  carrosserie.michael@gmail.com